portada web trail mitja del castell
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

INSCRIPCIONS
LA MITJA DEL CASTELL

 
   

Des de l'1 d'agost fins al 15 d'octubre de 2020 a través del formulari d'inscripció i enviant comprovant del pagament de la inscripció a info@mitjadelcastell.com abans del 15 d'octubre.

Una vegada rebuda la inscripció dels nostres guerrers enviarem un mail amb el dorsal virtual i els tracks dels recorreguts.

Durant la durada de la Open Mitja del Castell podràs fer el recorregut tantes vegades com vulguis i fins i tot fer totes dues distàncies i batre les teves pròpies marques, ens piquem?

PREU:
Si bé, es poden realitzar els recorreguts de manera lliure, hem establert un preu de 3 € per cada corredor/a fet que vulgui participar de manera oficial, rebent el seu dorsal virtual i entrant a les classificacions. El 100% de la inscripció anirà destinat al Banc dels Aliments de Barcelona.

La donació mínima és de 3 € però qui ho desitgi voluntàriament pot ampliar la seva aportació. L'aportació es realitzarà directament a l’enllaç de la Fundació del Banc dels Aliments.

Si adicionalment vols tenir la samarreta de Finisher (cotó) per 10 € pot ser teva (demana-la en emplenar el formulari i en el mail d'inscripció t'expliquem com aconseguir-la).

 

 

FUNDACIÓ BANC DELS ALIMENTS

 
peu sponsors web mitja del castell
facebook de la mitja del castell twitter de la mitja del castell