portada web trail mitja del castell
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

QUI SOM?
LA MITJA DEL CASTELL

 
   

PRESENTACIÓ:

foto-entrenament-muntanya-Mitja-del-Castell

El 2014 neix la Mitja del Castell, fruit de l'esforç i il·lusió dels seus socis i veïns del Papiol. La Mitja del Castell és una cursa trail amb origen i final al Papiol i que transcorre durant aproximadament 25 km per pistes, senders i camins del Parc de Collserola amb un màxim de 500 participants.

El 2017 neix una segona distància, la Mitja Experience, per respondre a la demanda a nivell iniciació al trail, 14 kms pels mateixos camins de la Mitja del Castell i aprofitant les sinèrgies logístiques.

El nostre " leiv motiv " és "una carrera feta per corredors i per a corredors " i tenim la il·lusió d'avançar pas a pas per tal de consolidar-nos i convertir la Mitja del Castell en alguna cosa més que una carrera i aconseguir integrar-la en la vida social i cultural del Baix Llobregat arribant a diferents col·lectius unint esport , solidaritat , salut i medi ambient.

L'equip que organitza la cursa està integrat totalment per corredors que de forma desinteressada col · laboren en el desenvolupament de la mateixa.

foto-equip-mitja-del-castell

Durant l'any venim participant en l'organització i col·laboració d'altres esdeveniments ( entrenaments dirigits, xerrades , presentacions i col·laboracions ) i diverses carreres competitives (Els Deu Blaus) però la nostra principal cita és la Mitja Kids l’1 de maig (curses infantils trail) i el tercer cap de setmana d'octubre, la Mitja del Castell.

Això no seria possible sense els més de 150 voluntaris que donen suport, el nostre veritable cor.

Al Setembre de 2018 comença una nova Escola de Trail per a nens/es i joves de la comarca de Barcelona (Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès, etc), les poblacions llindants al Parc de Collserola, i on l'epicentre serà el poble del Papiol. El nom és: Escola Trail Barcelona.
Per més informació visitar el web: www.escolatrail.com

foto-equip-mitja-del-castell

 

VALORS:

Els nostres principals valors són la salut , la superació, el benestar i el respecte al medi ambient, fomentar els paratges naturals que només pots accedir caminant o corrent i valorar tota la natura que ens envolta que és un gran tresor.

Córrer és l'esport més popular de 30 a 60 anys i més d'un 25% de participació femenina , disciplina individual però que fomenta la pràctica conjunta i l'amistat i és un exemple per als nostres fills.

La cursa té vocació solidària amb els més necessitats.

Donació a Càritas del Papiol 2014 : 391 euros.

Donació a Càritas del Papiol 2015 : 500 euros.

Donació a Càritas del Papiol 2016: 500 euros.

Donació a Càritas del Papiol 2017: 250 euros.

Donació a Càritas del Papiol 2018: 500 euros.

Donació a l'Associació del Càncer del Papiol 2017: 250 euros.

Recollida solidària pel Banc dels Aliments de Barcelona; el 2016 més de 300 kg d'aliments; el 2017 vàrem superar els 400 kg i el 2018 vàrem superar els 300 kg.

Donació a la Marató de TV3 2016 (xerrada sobre l'ictus): 390 euros.

Donació a la Marató de TV3 2018 (xerrada sobre el càncer): 500 euros.

Donació de més de 500 parells de sabatilles infantils per Khamlia (Marroc).

 

 
peu sponsors web mitja del castell
twitter de la mitja del castell facebook de la mitja del castell