portada web trail mitja del castell
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REGLAMENT
LA MITJA DEL CASTELL

 
   

ARTICLE 1:

La Mitja del Castell és una cursa impulsada i organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja del Castell i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol.

 

ARTICLE 2:

La 5ª edició de la Mitja del Castell i la 2ª edició de la Mitja Experience, tindrà lloc el diumenge 21 d’octubre de 2018, a les 9h. L’inici d’inscripcions, el 21 de juliol de 2018. I la presentació de la cursa, el 20 de setembre de 2018, a les 20h, al Castell del Papiol.

 

ARTICLE 3:

Les inscripcions es podran fer per Internet a la web oficial de la cursa i a www.championchip.cat
El preu de la inscripció de la Mitja del Castell pels que disposin de xip propi, serà de 23€, i de 26€ pels que hagin de llogar el xip. A partir del 21 de setembre de 2018, el preu passarà a ser de 26€ i de 29€.
El preu de la Mitja Experience serà de 21€, i de 24€ pels que hagin de llogar el xip. A partir del 21 de setembre de 2018, el preu passarà a ser de 24€ i de 27€.
De cada inscripció es destinarà 1€ a un projecte o institució humanitària no governamental local.
La inscripció per Internet es tancarà el 18 d’octubre de 2018 o quan s’arribi als 500 participants. Tot i que no s’acceptaran inscripcions el dia de la cursa, l’Organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions amb un recàrrec de 5€ en cas que quedin dorsals disponibles.

 

ARTICLE 4:

La Mitja del Castell, és una cursa de muntanya, amb una distància de 25,6 km i amb un desnivell positiu aproximat de 1.150m.
La Mitja Experience tindrà una distància de 14 km i 600m de desnivell positiu aproximat.
És un circuit amb corriols (55%), pista (37,5%) i asfalt (7,5%). Amb sortida i arribada al Papiol. El recorregut estarà marcat per Km i degudament senyalitzat amb cinta i/o pintura ecològica. Els participants no podran sortir del recorregut marcat. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

 

ARTICLE 5:

El temps màxim per realitzar el recorregut serà de 4h30m per la Mitja del Castell i de 2h30m per la Mitja Experience. L’organització tindrà control de tots els corredors que hagin pres la sortida per tal d’assegurar-se que arriben a la zona d’arribada, en el cas de que sigui necessari o obligatori, caldrà respectar les indicacions dels jutges de la cursa. Qualsevol infracció del reglament podrà significar la desqualificació. Els participants que decideixin retirar-se de la cursa, hauran de comunicar-ho obligatòriament a l’Organització mitjançant els voluntaris distribuïts en el recorregut o el control de pas més proper al lloc de la retirada. La retirada de la cursa no suposarà la pèrdua dels regals i serveis oferts per l’organització. L’organització es guarda el dret de posar un control de pas en qualsevol punt del recorregut i es verificarà a l’arribada que tots els participants hagin passat per aquest. De no ser així, serà motiu de desqualificació.

 

ARTICLE 6:

És una cursa de caràcter popular amb l’objectiu d’assolir un màxim de 500 participants. La cursa està oberta a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no. En qualsevol cas, s'haurà de tenir els 18 anys complerts el dia de la celebració de la prova. Es realitzaran diferents classificacions, tan en categoria masculina com femenina, d'acord amb l'any de naixement. Cada corredor participa a la Mitja del Castell o la Mitja Experience sota la seva responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la prova. Per una bona dinamització de la cursa, queda prohibit córrer amb gossos.

 

ARTICLE 7:

Categories establertes, masculines i femenines, tant per la Mitja del Castell com per la Mitja Experience:

* General tres primers classificats masculins i femenins.

* Sub-23 (de 18 a 22 anys) nascuts entre el 2000 al 1996  JM JF.

* Sènior (de 23 a 45 anys) nascuts entre el 1995 al 1973  SM SF.

* Veterà (més de 45 anys) nascuts 1972 i abans  VM VF.

* Local residents al Papiol LM LF.

* El Rei de la Muntanya Primer corredor/a que coroni les dues passades pel Puigmadrona només a la distància de la Mitja del Castell / 25km).

* Minimalista (en el moment de la inscripció s’haurà de marcar la casella corresponent; i el dia de la cursa hauran de passar per l'estand, on un expert confirmarà el Drop).

Els premis de la classificació general no són acumulatius respecte als de les categories.

L’organització podrà demanar DNI o algun altre document oficial per a la comprovació de l’edat dels atletes; i en el cas de la categoria Local, per verificar l'adreça.

 

ARTICLE 8:

Per poder participar i optar a classificar-se, és obligatori córrer amb el dorsal que haurà facilitat l’organització, s’haurà de portar de manera ben visible. Els participants que no facin servir el dorsal i el xip no entraran a la classificació. El dorsal i el xip adjudicats són personals e intransferibles. El xip de lloguer (xip blanc) caldrà retornar-lo una vegada s’acabi la cursa, als voluntaris destinats a aquesta finalitat.

 

ARTICLE 9:

Hi haurà trofeus per els tres primers classificats de la general masculina i femenina, pel primer de cada categoria, i pels primers classificats locals masculí i femení.
Per poder optar al premi local és imprescindible residir al Papiol i poder acreditar-ho en cas de que l'Organització ho sol·liciti.
Els guanyadors de la general masculina i femenina obtindran un dorsal gratuït per la següent edició.
El cronometratge el durà a terme l’empresa ChampionChip.
La carrera s’inclourà a la Lliga Trail Kerzo 2018.
Les classificacions sortiran a la pàgina web de la cursa i a la web de www.championchip.cat

championchip crono lliga

 

ARTICLE 10:

La Cursa disposa de l’assegurança obligatòria però no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors durant aquesta competició, si bé vetllarà per evitar-los. L’organització recomana als participants fer una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període prolongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateixa.

 

ARTICLE 11:

Les persones participants disposaran d’avituallaments líquids i sòlids.
Per la Mitja del Castell hi haurà un primer avituallament líquid al km 5; un segòn sòlid i líquid al km 9; un tercer líquid al km 15; i un quart sòlid i líquid al km 21,5.
Per la Mitja Experience, hi haurà un primer avituallament líquid al km 5 i un segon, sòlid i líquid, al km 9.
Per totes dues distàncies hi haurà avituallament final.
Disposem d'avituallaments per a celíacs.
També hi haurà serveis d’aparcament, guarda-roba, vestuaris, dutxes i de fisioteràpia. Control policial i d’ambulància.

 

ARTICLE 12:

Tots els participants tindran la “bossa del corredor” amb obsequis, que es repartirà una vegada es finalitzi la cursa. Els dorsals i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30am, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar de botifarrada al finalitzar la prova, per corredors i voluntaris.

 

ARTICLE 13:

L’escalfament es realitzarà de forma lliure, fora del recorregut de la Cursa.
Es programarà un entrenament dirigit el diumenge, 7 d’octubre de 2018.

 

ARTICLE 14:

Pel sot fet d’inscriure’s, s’accepta aquest reglament. Tot el que no s’hi reflecteixi queda a criteri de l’organització. L’acceptació del reglament suposa, també, el compromís i respecte al medi ambient i la fauna i flora del Parc Natural de Collserola, abans, durant i després de la prova. El participant que no respecti la normativa del Parc serà desqualificat. www.parcnaturalcollserola.cat/pages/bones-practiques

 

ARTICLE 15:

Una vegada efectuada la inscripció a la prova, no es realitzarà cap devolució de l'import, llevat que la prova es suspengui per decisió de l’organització i/o per causes imputables a la mateixa. Les reclamacions i propostes de millora es faran per escrit un cop finalitzada la cursa i la decisió de l’organització serà inapel·lable.

 

ARTICLE 16:

Els participants autoritzen a l’organització, la seva imatge, amb les fotografies que puguin fer-se al llarg de tot l’esdeveniment, mitjançant qualsevol dispositiu i sense límit temporal. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria; la marca esportiva realitzada.

 

ARTICLE 17:

En finalitzar la prova es durà a terme el lliurament de trofeus.

 

ARTICLE 18:

D'acord amb el nou Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les dades personals de les persones físiques (RGPD), vostè. dona la seva conformitat pel tracttament de les dades personals aportades a través de la seva inscripció així com també de la seva imatge en la cursa per a fins propis de l'organització, desenvolupament i promoció de la Mitja del Castell i la Mitja Experience, i amb finalitat esportiva, promocional o comercial de l’Associació Esportiva La Mitja del Castell. Aquestes dades seran incorporades a un arxiu amb titularitat de l’Associació Esportiva La Mitja del Castell, inscrit en el Registre d'Entitats Esportives. L'informem que podrà els seus drets d'accès, rectificació, cancel·lació i oposició establerts al citat Reglament, mitjançant un escrit dirigit a l'email de l’Associació Esportiva La Mitja del Castell, info@mitjadelcastell.com

 

ARTICLE 19:

L’Organització es reserva el dret de modificar aquest reglament en el cas que fos necessari.

 

 
peu sponsors web mitja del castell
facebook de la mitja del castell twitter de la mitja del castell